Activiteiten

Maak van jullie verblijf een feest

 

Activiteiten op en rond Beleveniscamping Het Buitenhuis

De camping ligt pal aan het mooie water en je kunt er kano's, waterfietsen en roeiboten huren.

Verschillende duikclubs maken gebruik van het water en er kan een duik gemaakt worden of een duikcursus gevolgd worden.

In de directe omgeving, maximaal drie minuten lopen, zijn er verder de volgende mogelijkheden voor sport en ontspanning: de Paintbal-Boerderij en Zips&Ropes.

En natuurlijk heerlijk zwemmen in de grote waterplas, lekker luieren op het strand of een wandeling door de mooie omgeving maken.

Een fietstocht of bezoek aan de ambachtelijke kaasboerderij of het Rondeel behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Onze buurman 'Broeckhuys' heeft ook voorzieningen tegen betaling waarvan onder andere een binnenzwembad, tennisbaan, bowlingbaan en midgetgolfbaan.

Zwanen, Beatles, Kano's en Boten

We hebben kano's (een-persoons), roeiboten (max. vier personen) en waterfietsen (twee maal twee-persoons en eenmaal vier-persoons).

De zwanen, beatles en sups zijn te huur. Roeiboten en kano's zijn gratis te gebruiken.
Deze zijn, tijdens een feest, gratis te gebruiken. Voor overige (camping)gasten zijn de water attributen te huur. Leuk voor de kinderen! Zwemvesten zijn verkrijgbaar via de receptie en verplicht voor kinderen jonger dan twaalf jaar. De boten, waterfietsen en kano's dienen na afloop weer terug gebracht te worden naar de steiger.

Verder zijn er ook meerdere waterfiesten te huur, we hebben zwanen en Beatles!

 

Paintbal Boerderij

Vergeet wat je weet over paintball. Dit is paintball! Voorzien van een stevige overall, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je een van onze uitdagende arena’s.

Na het startsein vliegen direct de verfkogels om je oren. Je trekt een sprintje en duikt achter een van de vele objecten. Verschuil je achter een echt zeilschip, enorme tractor-banden of onder autowrakken. Klim in een boomhut en met perfect overzicht schakel je de ene na de andere tegenstander uit...

Website Paintball Boerderij

Zips & Ropes

Hoe ver ben jij bereid te gaan? Wat zijn je grenzen? Wanneer was de laatste keer dat je je echt uitgedaagd voelde? De attracties bij Zips 'n Ropes zijn zo uitdagend dat, zelfs als je niet durft, je toch net dat stapje verder gaat. De adrenaline giert door je lijf als je van de ene naar de andere spannende attractie gaat. Scheer met een noodgang over het water aan de ‘High Voltage’ zipline of laat je vanaf grote hoogte loodrecht naar beneden vallen vanaf de ‘Insane Gravity’. Check alle attracties op de website!

Website Zips & Ropes
 

Springkussen, trampoline en tafeltennis

Op de camping zelf is er ook genoeg te doen voor de kleine kampeerders!

De hele middag staat er een springkussen op die toegankelijk is voor onze gasten. Terwijl de ouders kunnen genieten van een kopje koffie op ons terras kijken ze naar de spelende kinderen op het springkussen, de trampoline en andere speeltoestellen.

Op onze plattegrond vind je de exacte locatie!