Accomodaties

Kamperen met eigen caravan of tent

Camping Het Buitenhuis biedt 80 kampeerplaatsen, met gebruik van douches, stroomaansluiting en watertappunt. Bovendien is er een centraal campingplein met een buitenkeuken waar u kunt wokken, grillen en barbecueën.

Kamperen in de vrije natuur, geen afgebakende staanplaatsen, maar vrije keuze. Aan de waterkant of tegen de bosrand, dichtbij de faciliteiten en het Paviljoen of lekker rustig in het groen.

Auto's parkeren op het centrale parkeerterrein, zodat de camping lekker rustig is en blijft, kinderen kunnen spelen en iedereen kan genieten van de ruimte en rust, ook voor de tent of caravan. Heerlijk niets doen, een boek lezen, in de zon liggen, spetteren in het water, een rondje waterfietsen of een lekker drankje drinken op het terras bij de snackbar. Alles is mogelijk!

Handig om te weten:
Incheck tijd: vanaf 13:00 uur
Vertrek tijd: tot 11:00 uur

 

Kamperen in een BBA Bus

Altijd al gedroomd van een vakantie in een bus? Hier is je kans. Een DAF Den Oudsten streekbus uit 1980, omgebouwd tot een luxe, hedendaagse accommodatie met alle kenmerken van de oude bus uit 1980. Na tot 1995 dienst te hebben gedaan als streekbus in de provincie Limburg heeft de bus, omgebouwd tot camper, de mooiste reizen door Europa gemaakt. Sinds 2019 is de bus beschikbaar als accommodatie om van een heerlijke vakantie te genieten aan het water én met alle voorzieningen die er op Camping Buitenhuis geboden worden.

Met standaard plek voor vier personen is deze bus uitermate geschikt als gezins-accommodatie. Met een groot tweepersoons bed en een stapelbed is het comfortabel slapen voor iedereen, opgedekt met bedden goed maar je moet wel zelf handdoeken meenemen. Indien gewenst kun je met zes personen slapen door gebruik te maken van de banken (hiervoor neem je zelf slaapzakken mee). Daarnaast heb je de beschikking over een koffiemachine, waterkoker en alle keukengerei om een maaltijd of borrel te bereiden in de buitenkeuken van de camping.

Vóór de bus heb je een grootse veranda met uitzicht over de hele camping en de waterplas, waar je kunt genieten van de zon en natuurlijk alle gezelligheid op de camping.

Kamperen in een Pipowagen

Vakantie = genieten. Van de sfeer, van de vrijheid, van de omgeving en van elkaar. Een gezellige, sfeervolle accommodatie is een vereiste voor een onvergetelijke vakantie. Met een verblijf in onze pipowagen kun je zonder zorgen genieten van het ultieme vakantiegevoel.

De kinderen ravotten in het gras, plonzen in het water, spetteren langs de waterkant of genieten van de activiteiten op en rondom de camping. Kamperen met de kinderen is gegarandeerd een succes! En kamperen kan nog comfortabel zijn ook! De nostalgische pipowagen is geschikt voor maximaal vier personen en speciaal aangepast op een verblijf voor gezinnen met kinderen. Opgedekte bedden met beddengoed maar je moet wel zelf handdoeken meenemen. Overdag ruim voldoende bewegingsvrijheid en ‘s avonds een comfortabel slaapgedeelte; praktischer kan niet. En dankzij de luxe van een eigen keukenblok (zonder gasstel) en eigen eetgedeelte kunnen zowel de kleintjes als ouders genieten van een ontspannen en onvergetelijke vakantie. Zo kunt u heerlijk eten koken in de centrale buitenkeuken en deze opeten bij de pipowagen. De veranda voor de wagen haalt buiten naar binnen. Gezellig samen ontbijten en ‘s avonds genieten van de rust en de gezelligheid van de camping.

Onze Pipowagen is geschikt voor elk jaargetijde, dus ook in het winterseizoen sfeervol en comfortabel.

Handig om te weten:
Incheck tijd: vanaf 13:00 uur
Vertrek tijd: tot 11:00 uur

 

Kamperen in een POD

Geen tent en toch het echte kampeergevoel. De POD is in zijn geheel opgetrokken uit hout en voorzien van ramen met dubbel glas. De houten huls biedt geborgenheid en warmte. Ook in het voor- en naseizoen is de POD een welkome thuisbasis. Dankzij de bijzondere vormgeving blijft kamperen gewoon kamperen. De ideale plek voor de minder ervaren kampeerder én zeer geliefd bij de doorgewinterde liefhebber van het buitenleven. De POD is een geweldige plek voor elk soort vakantieganger en elk soort vakantie. Sinds de introductie van de POD in 2007 in Groot-Brittannië is het een groot succes.

Glamping Het Buitenhuis heeft twee POD's en twee Buitenhuisjes. De POD's zijn geschikt voor vier personen en beschikken over een koelkast, koffiezetter en waterkoker. Vier comfortabele bedden opgedekt met bedden, goed maar je moet wel zelf handdoeken meenemen. Dat zorgt voor een uitstekende nachtrust. In tegenstelling tot de Buitenhuisjes hebben de POD's een meer basic uitstraling.

Verder kan gebruik gemaakt worden van alle centrale faciliteiten, waaronder sanitair, buitenkeuken, centraal en gezellig camping plein etc.

Kamperen in een Buitenhuisje

De Buitenhuisjes zijn uiterlijk gelijk aan de POD's. Geheel opgetrokken uit hout en voorzien van ramen met dubbel glas. De houten huls biedt geborgenheid en warmte. Ook in het voor- en naseizoen is een Buitenhuisje een welkome thuisbasis. Dankzij de bijzondere vormgeving blijft kamperen gewoon kamperen. De ideale plek voor de minder ervaren kampeerder én zeer geliefd bij de doorgewinterde liefhebber van het buitenleven. Een Buitenhuisje is een geweldige plek voor elk soort vakantieganger en elk soort vakantie.

Glamping Het Buitenhuis heeft twee Buitenhuisjes. In tegenstelling tot de POD's zijn de Buitenhuisjes zeer compleet. De Buitenhuisjes zijn geschikt voor twee personen, luxueus en comfortabel ingericht en beschikken over een tweepersoons boxspring opgedekt met beddengoed maar je moet wel zelf handdoeken meenemen. Ook is er een klamboe, sfeervolle inrichting en een koelkast met Senseo koffiezetter en waterkoker.

Verder kan gebruik gemaakt worden van alle centrale faciliteiten, waaronder sanitair, buiten-keuken, centraal en gezellig campingplein etc.

Handig om te weten:
Incheck tijd: vanaf 13:00 uur
Vertrek tijd: tot 11:00 uur

 

Overnachten in een Saljoet

Deze Saljoet hing jaren geleden nog onder een booreiland en fungeerde als reddingsboot waarin 28 personen konden plaatsnemen. Hij was uitgerust met een sterke scheepsmotor, een sprinklerinstallatie en een eigen zuurstofvoor-ziening. De Saljoet is in 1972 gebouwd door de firma Whittaker Survival Systems uit California.

In 2008 is de Saljoet totaal gestript en met liefde voor de scheepvaart verbouwd tot een luxe hotelkamer, voorzien van alle mogelijke faciliteiten, zoals een keuken, zithoek en comfortabel bed. Gelegen in het water tussen het riet, met een eigen aanlegsteiger en terras, is de Saljoet de ultieme ervaring van glamping. Luxe kamperen in een bijzondere accommodatie. De Saljoet is te reserveren voor een week, maar ook voor één nacht.

De Saljoet is voor iedereen die graag een aparte beleving wil meemaken. Slapen en dobberen op het water van de Groene Heuvels. Wakker worden in een groene omgeving en uitkijken over het water vanaf de privé aanlegsteiger. Voor zover bekend is de Saljoet de enige in zijn soort die is omgebouwd tot hotelsuite en ook geboekt kan worden. De bedden zijn opgedekt met beddengoed maar je moet wel zelf handdoeken meenemen.

Overnachten in het blauwe huisje

Sinds 2022 is het huisje beschikbaar als accommodatie om van een heerlijke vakantie te genieten aan het water én met alle voorzieningen die er op Camping het Buitenhuis geboden worden. Met standaard plek voor zes personen (volwassenen) is dit huisje uitermate geschikt als gezins-accommodatie. Met een groot tweepersoons bed en twee stapelbedden opgedekt met beddengoed, maar je moet wel zelf handdoeken meenemen. Het is comfortabel slapen voor iedereen. Daarnaast heb je de beschikking over een koffiemachine, waterkoker, koelkast en alle keukengerei om een maaltijd of borrel te bereiden in de buitenkeuken van de camping. Vóór het huisje heb je een grootse zit gedeelte met uitzicht over de hele camping en de waterplas, waar je kunt genieten van de zon en natuurlijk alle gezelligheid op de camping.

Handig om te weten:
Incheck tijd: vanaf 13:00 uur
Vertrek tijd: tot 11:00 uur

Bekijk de plattegrond van de camping